De Wet van Sinterklaas 3e druk

Als je niet duidelijk vraagt wat je wilt krijg je iets anders – De Wet van Sinterklaas 3e druk

De strekking is nog hetzelfde, maar deze 3e druk is zoveel completer dan de voorgaande edities. ‘Vragen aan anderen’ en ‘vragen om wonderen’ hebben nu duidelijk een eigen podium. De Wet van Uitstraling en Aantrekking wordt glashelder uitgelegd met behulp van het enneagram. Als bonus zijn de oefeningen opgenomen waarmee je een hoger bewustzijn kunt ervaren. Sinterklaas reageert immers niet op verlangens van het ego.

Bestel de nieuwe editie van de Wet van Sinterklaas hier

“Bekijk het” #makeyourselfcount

“Bekijk het” is uit! Een splinternieuw boek gebaseerd op 20 jaar praktisch onderzoek van het enneagram: karaktertypes, procesmodel, het model van één mens, de ‘ray of creation’. In samenhang de ideale en complete ‘gebruiksaanwijzing’ van het leven zelf. Met natuurlijk hierin opgenomen de oefeningen waarmee je jezelf in drie weken kunt leren om geen last meer te hebben van de emoties die nu nog je leven kunnen vergallen.

‘Bekijk het’ gaat over jou.
Over jouw persoonlijke groei. Om te kunnen blijven groeien als mens moet je eerst weten hoe je zelf in elkaar zit. Jezelf onder ogen komen is het begin: zelfobservatie. Dit maakt al het verschil tussen reactie of creatie. Ontdekken wat waardevol voor je is en weten hoe je dat kunt manifesteren.

In ‘Bekijk het’ lees je o.a. over:
– je karaktereigenschappen en je groeirichting op basis van het karakter dat je hebt (enneagram als psychologisch model)
– hoe je aan inspiratie komt en hoe je van inspiratie tot realisatie komt (enneagram als creatie- of procesmodel)
– het neutraliseren van ongewenste emoties (enneagram als model van één mens)
– het omgaan met veranderingen
– het bijstellen van je innerlijk kompas op basis van waarden

Kortom: een helder en praktisch overzicht op het hele veld van persoonlijke ontwikkeling tot en met duurzame individuele ontwikkeling.
Lees, leer, leef!  Bestel het boek hier

Call Now Button