De Wet van Sinterklaas 3e druk

Pakjesavond (maar dan overdag)

De Wet van Sinterklaas is tweeledig: vragen aan anderen en vragen om wonderen. Kun je leren om wonderen te laten gebeuren? Je mag het ook ‘het toeval naar je hand zetten’ noemen. De ervaring leert van wel. Met het verschijnen van de herziene uitgave van “Als je niet duidelijk vraagt wat je wilt, krijg je iets anders” oftewel De Wet van Sinterklaas, zijn ook de pakjesavonden weer terug!

Vragen aan anderen of vragen om wonderen? Leren vragen om wonderen is het thema van de pakjesavond. Dat wonderen bestaan is geen geheim, maar wat kun je zelf doen om wonderen te laten gebeuren? Je gaat het hier ervaren. De uitleg van de Wet van Uitstraling en Aantrekking, de verschillende bewustzijnsstaten en natuurlijk de oefeningen die horen bij het creatie-manifestatie proces om je verlangens om te zetten naar realiteit

Iedere 5e van de maand van 10.30-1600  in Wassenaar. Ruimte voor 6 deelnemers. Koffie, thee en pepernoten inbegrepen, neem wel je eigen lunch mee. (Aangezien het adres is een privé-adres is, ontvang je dit na je inschrijving)

Prijs (ex 21% BTW):

€ 60,- als je een wat smalle beurs hebt

€ 90,- richtprijs

Vanaf € 120,- als je het meer waard vond

Call Now Button